De opdrachtgever was Betaalbarehygiene.nl uit Emmen. De eigenaar is Chris Oost.

De opdrachtgever wou graag beter gevonden worden in Google.

De opdracht was:

 • Beter gevonden worden in de zoekmachine’s

 • Meer klanten trekken.

 • De website van onze opdrachtgever was al een bestaande website gemaakt door iemand anders. De opdrachtgever was content met de website maar was niet geheel content met de SEO van hun website en daardoor Hebben ze Kuipers webdesign benaderd om dit voor hun te doen. Wij hebben achter de schermen van de website gekeken wat hier op SEO gebied verbeterd zou kunnen worden. Vervolgen zijn wij aan de slag gegaan met de verbetering van de SEO. Maar voordat wij dit deden hebben wij een 0 punt gemaakt van de website en waar die stond in Google. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan en hebben wij op bepaalde moment verslag uit gebracht waar de website op dat moment stond met bepaalde zoekwoorden.

  De zoekwoorden die de opdrachtgever belangrijk vond zijn onder anderen: goedkoop wc papier, goedkoop wc papier Emmen, goedkoop wc papier Groningen, goedkoop wc papier Assen.

  Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en vanuit een Google positie van pagina 100+ hebben wij de website op deze zoekwoorden naar boven kunnen krijgen in de top 10 van Google.

  Kennis gebruikt:

  • SEO marketing
  • Tekst verbetering
  • Mijn naam is Chris Oost en ik ben eigenaar van Hygiene Groothandel Nederland uit Emmen .

   Wij zijn een groothandel in Hygiene wat in de praktijk betekend dat wel sponsen verkopen tot schrobzuigmachine’s en alles wat hier tussen valt betreffende Hygiene .

   Wij zijn in theorie een webwinkel  maar met de voordelen van een groothandel, dit betekend dat wij zelf leveren ,wij persoonlijk langskomen om uw situatie en de mogelijkheden te bespreken.

   Kort samengevat betekend dat u zaken doet met een groothandel maar de prijzen krijgt van een webwinkel.

   (meer…)

   Hygiene Groothandel Nederland
   Hygiene Groothandel Nederland