Onze missie

Wij van Kuipers webdesign Stadskanaal willen graag betaalbare professionele website’s afleveren. Hiernaast bieden wij een totaal pakket voor uw website aan. Wij kunnen voor u de website verzorgen, maar daarnaast ook SEO, online marketing (zoals google ads en facebook ads), email marketing en professionele foto’s.

U voordelen

 • Alles onder 1 dak
 • Een professioneel team die weet wat ze doen
 • 1 aanspreek punt
 • Alle onderdelen los te bestellen
 • Wij doen net dat beetje extra

onze vaardigheden

 • Webdesign
 • SEO
 • e-mail marketing
 • online marketing
 • fotografie

Testimonials

 • Mijn naam is Chris Oost en ik ben eigenaar van Hygiene Groothandel Nederland uit Emmen .

  Wij zijn een groothandel in Hygiene wat in de praktijk betekend dat wel sponsen verkopen tot schrobzuigmachine’s en alles wat hier tussen valt betreffende Hygiene .

  Wij zijn in theorie een webwinkel  maar met de voordelen van een groothandel, dit betekend dat wij zelf leveren ,wij persoonlijk langskomen om uw situatie en de mogelijkheden te bespreken.

  Kort samengevat betekend dat u zaken doet met een groothandel maar de prijzen krijgt van een webwinkel.

  (meer…)

  Hygiene Groothandel Nederland
  Hygiene Groothandel Nederland

Wat onze cliënten zeggen!

Hygiëne groothandel Nederland

Specialisatie en diensten

Indien u al een website heeft en uw website wilt opfrissen, bent u bij Kuipers webdesign aan het goede adres. Onze huisfotograaf komt graag bij u langs om nieuwe foto’s te maken.

Om te kijken welke wijze van adverteren voor uw bedrijf het beste is zullen wij samen met u eerst rond de tafel gaan zitten en uitzoeken wat uw doelgroep is. Hier wordt uw advertentie en adverteer wijze op aangepast.

Een website moet bij uw onderneming passen. Hiervoor is het belangrijk dat uw website een unieke en professionele uitstraling heeft. En alle functionaliteiten bevat die nodig zijn op een website.

Wilt u in direct contact staan met u klanten? Dan is email marketing misschien iets voor u. Door het inzetten van een nieuwsbrief kunt u uw klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Kuipers webdesign verzorgd voor u de diensten die er voor zorgen dat u meer bezoekers op uw website binnenkrijgt. Dit doen wij onder anderen door middel van SEO, Facebook ads, Google AdWords.

Waarom met ons werken

Kuipers webdesign heeft jarenlange ervaring met het maken van website’s, SEO, online marketing fotografie en email marketing. Wij hebben in de loop der jaren meerdere klanten geholpen met hun website en dit altijd ten volle tevredenheid. Dus waarom verder zoeken als u al bij de beste bent aanbeland.

Kuipers webdesign doet net dat stapje extra voor u en uw bedrijf. Wij willen graag dat u volledig tevreden bent over ons werk. Wij denken met u mee als het over uw bedrijf gaat en wij zullen ideeën aanhalen waar u misschien nog helemaal niet aan gedacht heeft.

Kuipers webdesign zal samen met u een online marketing campagne opzetten en wij zullen er alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij houden uw campagne voor u goed in de gaten en zullen steeds kijken wat er evetueel verbeterd kan worden. U heeft per slot van rekening geen bedrijf om geld weg te gooien maar om geld te verdienen.