Mijn naam is Chris Oost en ik ben eigenaar van Hygiene Groothandel Nederland uit Emmen .

Wij zijn een groothandel in Hygiene wat in de praktijk betekend dat wel sponsen verkopen tot schrobzuigmachine’s en alles wat hier tussen valt betreffende Hygiene .

Wij zijn in theorie een webwinkel  maar met de voordelen van een groothandel, dit betekend dat wij zelf leveren ,wij persoonlijk langskomen om uw situatie en de mogelijkheden te bespreken.

Kort samengevat betekend dat u zaken doet met een groothandel maar de prijzen krijgt van een webwinkel.

Wij hebben door een bedrijf uit Amsterdam onze website laten bouwen en waren hier zeer content mee, echter bleek na verloop van tijd dat we nagenoeg geen nieuwe klanten kregen via de website.

De enige klanten die we kregen waren die we zelf bezocht hadden , en qua vindbaarheid kwamen we niet verder dan pagina 31 van Google. Na conclaaf met dit bedrijf waarin ik mijn zorgen uitte zagen wij geen verandering en ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die mij wel kon helpen in deze .

 

Zodoende kwam ik terecht bij Kuipers Webdesign uit Stadskanaal die mij door anderen werd aanbevolen. Wat mij vooral in het begin erg goed beviel was de persoonlijk aandacht , interesse in mijn bedrijf. We hadden afgesproken dat zij in eerste instantie achter de schermen gingen kijken wat er te verbeteren viel en of er ergens fouten zaten waardoor de eerder genoemde problemen ontstonden . Na 2 dagen werd ik al terug gebeld en werd mij op een manier waarop ik het ook begreep verteld wat er allemaal niet klopte aan mijn website en dit loog er niet om .

 

Ik heb toen Kuipers Design de opdracht gegeven om dit allemaal te repareren en mijn website zo te upgraden dat we wel gevonden werden. Het gaat te ver om in detail te treden met wat er allemaal niet klopte achter de schermen maar mij werd wel duidelijk waarom ik niet gevonden werd.

Kuipers design is vanaf dat moment voor mij aan de slag gegaan en binnen 2 weken stonden wij op pagina 1 van Google en daar staan we nog steeds . we worden nu wel gevonden en heb in 2 maanden al meer nieuwe klanten mogen verwelkomen dan in het afgelopen jaar en dit allemaal voor maar een fractie aan kosten ten opzichte van het “professionele “bedrijf uit Amsterdam .

 

Wij als Hygiene Groothandel Nederland  zijn er blij met het feit dat wij Kuipers Design hebben gevonden en willen bij deze Dhr Raymond Kuipers bedanken voor zijn inzet in ons bedrijf want dankzij hun staat  Hygiene Groothandel Nederland op de plek waar wij willen staan , BEDANKT

 

Chris Oost

Directeur Hygiene Groothandel Nederland.