Welke oplossing past bij u?

Om te kijken welke wijze van adverteren voor uw bedrijf het beste is, zullen wij samen met u eerst rond de tafel gaan zitten en uitzoeken wat uw doelgroep is. Hier wordt uw advertentie en adverteer wijze op aangepast. Wij zorgen voor een mooie, strakke banner als u wilt adverteren in Google of in Facebook. Maar wij kunnen ook, als u hier voor kiest, specifiek een tekst schrijven voor uw advertentie in Google.

Adverteren kost geld.

Adverteren via adwords is uit onderzoek de meest effectieve manier gebleken om te adverteren. U wil toch ook zo veel mogelijk bezoekers, die vervolgens een offerte aanvragen en klant worden? Samen met u maken we een effectieve adwords campagne die zichzelf terug verdient.
Via Google adverteren kost geld, maar het is een investering om meer klanten en omzet te genereren. Hiernaast bieden wij u ook aan om te adverteren via Facebook. Facebook campagnes zijn een stuk goedkoper dan Google campagnes. U kunt via Facebook ook zeer gericht adverteren. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde advertentie laten gelden voor uw woonplaats, dan kan dit prima met Facebook.

U bepaalt wat u betaalt!

Het budgetbeheer heeft u in eigen hand. Voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw adwords campagne of Facebook campagne berekenen wij € 47,- per maand. Daarnaast betaalt u de kosten per klik aan Google of Facebook, dit bedrag bepaalt u. Klein beginnen met een budget van € 100,- of groot met € 1000,- dit is geheel aan u.