Wilt u in direct contact staan met u klanten? Dan is email marketing misschien iets voor u. Door het inzetten van een nieuwsbrief kunt u uw klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

U kunt door middel van email marketing uw klanten bijvoorbeeld vertellen wanneer u nieuwe producten heeft of wanneer u een actie heeft. Door nieuwsbrieven in te zetten kunt u significant uw omzet verhogen.

Kuipers webdesign levert een all in concept; wij leveren uw website. Eventueel de foto’s van uw bedrijf en Kuipers webdesign levert ook uw email marketing campagne. U kunt natuurlijk ook als u al een website heeft, er voor kiezen om alleen de email marketing campagne uit te besteden aan ons.

Om het u gemakkelijk te maken kunt u kiezen uit drie pakketten. Maar als u iets speciaals zoekt en een campagne op maat wilt hebben, dan bent u natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres.

 

Master

59.95/maand excl. btw

Pro

49.95/maand excl. btw

Basic

34.95/maand excl. btw
Kies uw plan
 •    tot maximaal 1500 e-mailrelaties
  Maximaal 1500 email adressen.
 •    Ontwerpen van een webform voor op uw site
  Wij maken voor u een compleet in huisstijl gemaakte template en importeren we uw huidige adressenbestand (maximaal 1500 adressen).
 •    Versturen van de mailing (1x per maand)
  Wij versturen 1x per maand een waardevole mail naar uw klanten.
 •    Uitgebreide analyse (digitaal + evaluatiegesprek)
  Wij gaan samen met u rond de tafel zitten om een uitgebreide analyse te doen over uw campagne. Hiernaast krijgt u ook digitaal een raport.
 •    Ontwerpen van een landingspagina
  Doordat je landingspagina aansluit bij je advertentie hoeft je bezoeker niet na te denken of te zoeken. Dit resulteert in minder bezoekers die afhaken en meer bezoekers die de boodschap op de landingspagina gaan lezen.
 •    Tussentijdse analyse + statistieken (digitaal)
  Wij houden uw tussendoor natuurlijk op de hoogte van de vorderingen en laten hiervan de statestieken zien zodat u hier een goed beeld bij krijgt.
 •    Autoresponder bij niet geopende mail
  Als uw bericht niet geopend wordt door de desbetrefende klant dan wordt er automatisch een nieuw bericht verstuurd door u, waardoor de respons op uw email groter wordt.
 •    Autoresponder bij klikken van een bepaalde link
  De klant krijgt een vooropgestelde email automatisch van u als de klant op een link klikt.
 •    Versturen van de mailing (2x per maand)
  Wij sturen u klanten 2x per maand een waardevole mail.
 •    Kopie van de mailing online op uw site
  Kopie van de mailing online op uw site.